Vakum Ambalaj Makinası |
Vakum Ambalaj Makinesi Uygulama ve Kullanım Alanları |
-
Et, deniz ürünleri, zirai ürünler, susuz gıdalar, bitki, turşu ve
baharatlar, elektronik parçalar, metal parçalar, tıbbi ekipmanlar,
giysi, toz ve aroma |
Kontrolü Atmosfer Ambalajlama (MAP)
Gıda ürünlerinin inert (asal) gazlar kullanılarak ambalajlanması raf ömrünü uzatan güvenli bir saklama şeklidir. Bu yöntemle ambalajın içindeki ürün kimyasal, enzimsel ve mikrobiyolojik reaksiyonları kontrol eden bileşenleri değiştirilmiş özel bir atmosfer ile sarılır.
Bu sistem güvenilirliği birbirinden bağımsız dört unsura bağlıdır :
- Ürünün ambalajlanma esnasındaki kalite ve hijyen durumu
- Ambalaj makinesi
- Ambalaj malzemesi (film, tabak vs.)
- Kullanılan inert gaz veya gaz karışımı
- modifiye vakum
- vakumlu ambalaj
- vakumla paketleme
- vakumda kullanılan gazlar
- tabak ağzı kapatma
- vakum torba
- vakum poşet
Telefon : 0216 493 11 34 Faks : 0216 494 19 95
Velibaba Mah. Ankara Cad. Umut Sok. No:8 Pendik / İstanbul
www.vakum.com.tr